Genocída s vidinou zisku - nepolodnosť, rakovina, HPV

Epidémia rakoviny, rakovina krčka maternice, tampóny, HPV, neplodnosť. 85% tampónov obsahuje glyfosát.

 

 

„Je to iba pár dní, čo som videla reklamu na vakcínu HPV, kde ju odporúča veľmi milá pani. Vždy, keď vidím takúto reklamu, pýtam sa sama seba. Vie o tom, koľko škody na zdraví môže ľuďom spôsobiť? Asi nie, lebo žiadnej žene by ani veľký honorár nestál za to, aby niečo také odporučila.“

 

Až 85% celosvetovo vysadenej bavlny je geneticky modifikovanej a je postrekovaná vysoko toxickými chemikáliami. Na plantážach bavlny sú využívané pesticídy na postreky. V USA sa spotrebuje približne 350 000 ton herbicídu Monsanto "Round up" na 5,7 milióna hektárov obrábanej pôdy. Čo je približne 61 kg na 1 hektár. A tie z väčšej časti pozostávajú z glyfosátu, karcinogénnej chemikálie, ktorý je vo vode rozpustný a ukladá sa v rastlinách priamo v ich bunkách. Čo znamená, že ak sa glyfosátom strieka napríklad kukurica, a my ju potom konzumujeme, konzumujeme aj glyfosát, ktorý je vysoko karcinogénny a mutagénny.  


Škandál už prepukol v roku 2015, kedy vedci z University of La Plata, skúmali reprezentatívne množstvo kozmetickej bavlny a hygienických výrobkov, na obsah glyfosátu.

Výsledok: Takmer všetky výrobky obsahovali podozrivú zložku."85% testovaných produktov bolo pozitívnych na glyfosát," Dr.Damián Marino, riaditeľ výskumného projektu.

 

Glyfosát sa vstrebáva z tampónu cez sliznice priamo do tela. Vzhľadom k tomu, že sliznice sú obzvlášť citlivé, vstrebáva sa glyfosát veľmi rýchlo. Glyfosát vstupuje do krvného obehu a môže spôsobiť rakovinu krčka maternice a iné rakoviny. Okrem toho sú rastlinné zložky v hygienických výrobkoch dodatočne chemicky bielené (napríklad chlórom). Tieto látky dráždia sliznice, môžu viesť k alergiám, zníženej plodnosti, rakovine a zmenám hormónov.

Prečítajte si tiež: Od vyrážok na tvári k EKO plienkam

Namiesto toho, aby sa prestal používať glyfosát, rôzne organizácie s vidinou zisku požadujú celosvetové očkovanie proti HPV. To, že očkovanie proti HPV vedie veľmi často k poškodeniu zdravia a nie zriedkavo k smrti, zdá sa, že vazali farmaceutického kartelu sú ľahostajní.   23. februára 2017 Vysoký súd v Asturie (TSJA) potvrdil, že mladá Andrea z regiónu Asturias (Španielsko) bola zabitá očkovacou látkou proti HPV.

Upadla do kómy po očkovaní - Gardasil od Sanofi Pasteur, Merck a Sharp & Dohme (MSD). Predtým, než došlo k tejto tragédií bol každý, kto si myslel, že je to príčinou očkovania, bol hanobený ako teoretik konšpirácie.

 

Vo Veľkej Británií bola jedna z očkovacích vakcín proti HPV zakázaná, kvôli dôkazom o jej škodlivosti a neúčinnosti. Žiaľ až po tom, čo stovky mladých žien a detí bolo vystavených tejto vakcíne a bojujú s jej nežiadúcimi účinkami a poškodeným zdravím.

 

Ako môže dopadnúť HPV očkovania?  Pozrite si video. Prípadne si zapnite titulky.

Ďalšou obeťou HPV vakcíny je Julia, ktorá je teraz ochrnutá po zvyšok svojho života.


 

Bez spotreby, nie je produkcia. Denne sa zásobujeme chemicky a geneticky modifikovanými produktami a potravinami. Nemusí to tak však byť. Týka sa to každého z nás. Ak tieto produkty nekupujeme, prestanú sa vyrábať.

Vložky, odličovacie tampóny, tampóny, tyčinky do uší, toaletný papier. Toto a veľa iných produktov je vyrábaných z geneticky upravených rastlín, sú chemicky bielené, s obsahom širokého spektra rôznych pesticídov = karcinogénov. 

Čo sa stane, keď vaše telo absorbuje 20 typov rôznych karcinogénov?

 

Vysvetlivky k obrázku, čo všetko obsahujú tampóny:

Piperonylbutoxid - (PBO) je organická zlúčenina používaná ako zložka pesticídnych prípravkov. Je to voskovitá biela tuhá látka. Je to synergent. To znamená, že napriek tomu, že nemá vlastnú pesticídnu aktivitu, zvyšuje účinnosť niektorých pesticídov, ako sú karbamáty, pyrethríny, pyretroidy a rotenón. Je semisyntetickým derivátom safrolu.

Fensulfothion - je insekticíd a nematocíd. Je vysoko toxický a je uvedený ako extrémne nebezpečná látka. Je široko používaný na kukurici, cibuli, rutabagách, ananásoch, banánoch, cukrovej trstine, cukrovej repy, orechových hrách atď.

Glyfosát - toxický karcinogén, mutagénny, využíva sa ako pesticíd na ničenie nežiadúceho porastu.

Malathion - karcinogén, používa sa ako insekticíd

Dichlofluanid - fungicíd, používa sa ako postrek proti hubám a pliesniam

Procymidone - pesticíd, jed, endokrinny disruptor = zasahuje do endokrinného systému cicavcov. To znamená, že narúša všetky vývojové stupne cicavcov, rozmnožovanie, plodnosť, hormonálnu sústavu.

 

Tieto látky sa môžu nachádzať i v kozmetike a iných produktoch.

Dalo by sa povedať, že z tejto zmesy ak vyviazneme iba s malo cystičkou, môžeme byť radi. Dopad takejto produkcie na prírodu, zvieratá, včely, rastliny, vodu, pôdu má katastrofálne následky. 

 

 

Lenka

--------------------------------------------------------------------------

          Fimóza - to je normální.

  Někteří chytří vědátoři v posledních desetiletích při důkladných průzkumech zjistili věk, při kterém je předkožka plně stažitelná, aniž by se tomu muselo nějak "napomáhat".

  Výsledek:

  Průměrný věk, při kterém mohou kluci volně přetáhnout předkožku přes žalud je až 10,4 roku!

  Tak to chce příroda.

  Takže pokud je vám 12 nebo 13  a ještě to nefunguje, tak je to všechno OK, pokud vás nic nebolí nebo netrápí.

  V průměru znamená, že jsou kluci, u kterých to jde velmi brzy a u jiných zase velice pozdě. Je to velmi individuální.



Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/problem-zvany-fimoza/

Zdroje:

https://www.femio.sk

https://www.legitim.ch/single-post/2018/11/17/Krebs-Epidemie-85-der-Tampons-enthalten-krebsverursachendes-Glyphosat

wikipedia.org